Zatrudnianie personelu/ 19.04.
0złZapisy zamknięte
About this course
Zatrudnianie personelu
10:00-12:00 I Wdrożenia, szkolenia i motywacja – kto jest potrzebny w restauracji, jak znaleźć i zatrudnić dobrego pracownika
Program szkolenia: Na początku jest zawsze człowiek
- Ogłoszenie o pracę
- Rekrutacja
- Dzień próbny
- Wdrożenie pracownika
- Instrukcje stanowiskowe i zakresy obowiązków
- Relacje w pracy
- Szkolenia a wymagania i zasady pracy
- Komunikacja w pracy
Prowadzący: Grzegorz Oczowiński
Menager z 18-letnim stażem w gastronomii. Swoje pierwsze kroki w branży stawiał, pracując dorywczo w czasie studiów, jednocześnie rozwijając pasję do kultury koktajlowej w Polsce. W latach 2011-2012 prowadził cykl szkoleń „Gastronomia gotowa na Euro 2012”. W ostatnich latach związany z Whiskey In The Jar we Wrocławiu, gdzie jako menager prowadził lokal w sercu wrocławskiego rynku. Prywatnie pasjonat dobrej kuchni i nowych trendów w gastronomii.
Organizator wydarzenia:
Members
Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.