Tutaj znajdziesz listę naszych najlepszych ofert i promocji:

Może ci się spodobać:

Zatrudnianie personelu/ 19.04.

tel. +48 71 733 44 30

Zatrudnianie personelu/ 19.04.

0zł

Zapisy zamknięte

About this course

Data:

19.04.2023

Godzina:

10:00-12:00

Miejsce:

CRZ Krzywy Komin

Ilość miejsc:

30

Zatrudnianie personelu

 

10:00-12:00 I Wdrożenia, szkolenia i motywacja – kto jest potrzebny w restauracji, jak znaleźć i zatrudnić dobrego pracownika

 

Program szkolenia: Na początku jest zawsze człowiek

  • Ogłoszenie o pracę
  • Rekrutacja
  • Dzień próbny
  • Wdrożenie pracownika
  • Instrukcje stanowiskowe i zakresy obowiązków
  • Relacje w pracy
  • Szkolenia a wymagania i zasady pracy
  • Komunikacja w pracy

 

Prowadzący: Grzegorz Oczowiński

 

Menager z 18-letnim stażem w gastronomii. Swoje pierwsze kroki w branży stawiał, pracując dorywczo w czasie studiów, jednocześnie rozwijając pasję do kultury koktajlowej w Polsce. W latach 2011-2012 prowadził cykl szkoleń „Gastronomia gotowa na Euro 2012”. W ostatnich latach związany z Whiskey In The Jar we Wrocławiu, gdzie jako menager prowadził lokal w sercu wrocławskiego rynku. Prywatnie pasjonat dobrej kuchni i nowych trendów w gastronomii.

 

Organizator wydarzenia:

Members

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

Total number of students in course: 11

  • Krzysztof Semczuk
  • Mateusz Janas
  • Grażyna Płudowska
  • emilian adamiak
  • Paulina Bulińska
  • Mateusz Sobala
  • Adrian Skrzyniarz
  • Krzysztof Hryniszak
  • Dawid Bronowicki
  • Agnieszka Proc
  • Anna Zawada

User registration

You don't have permission to register

Reset Password