Koszty otwarcia i prowadzenia lokalu gastro / 27.03.
0złZapisy zamknięte
About this course
Zarządzanie kosztami w gastronomii
10:00-11:45 I Koszty otwarcia i prowadzenia lokalu gastro
Program:
- Grupy kosztów
- Kontrola i planowanie zakupów
- Monitoring cen
- Oferty i praca z kontrahentami
- Raporty i zestawienia
- Budżet – planowanie wydatków
- Jak szukać oszczędności
- Inwentury i kontrola stanów magazynowych
Prowadzący: Grzegorz Oczowiński
Menager z 18-letnim stażem w gastronomii. Swoje pierwsze kroki w branży stawiał, pracując dorywczo w czasie studiów, jednocześnie rozwijając pasję do kultury koktajlowej w Polsce. W latach 2011-2012 prowadził cykl szkoleń „Gastronomia gotowa na Euro 2012”. W ostatnich latach związany z Whiskey In The Jar we Wrocławiu, gdzie jako menager prowadził lokal w sercu wrocławskiego rynku. Prywatnie pasjonat dobrej kuchni i nowych trendów w gastronomii.
Organizator wydarzenia:
Members
Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.