Tutaj znajdziesz listę naszych najlepszych ofert i promocji:

Może ci się spodobać:

Koszty otwarcia i prowadzenia lokalu gastro / 27.03.

tel. +48 71 733 44 30

Koszty otwarcia i prowadzenia lokalu gastro / 27.03.

0zł

Zapisy zamknięte

About this course

Data:

27.03.2023

Godzina:

10:00-11:45

Miejsce:

CRZ Krzywy Komin

Ilość miejsc:

30

Zarządzanie kosztami w gastronomii

10:00-11:45 I Koszty otwarcia i prowadzenia lokalu gastro

 

Program:

  • Grupy kosztów
  • Kontrola i planowanie zakupów
  • Monitoring cen
  • Oferty i praca z kontrahentami
  • Raporty i zestawienia
  • Budżet – planowanie wydatków
  • Jak szukać oszczędności
  • Inwentury i kontrola stanów magazynowych

Prowadzący: Grzegorz Oczowiński

 

Menager z 18-letnim stażem w gastronomii. Swoje pierwsze kroki w branży stawiał, pracując dorywczo w czasie studiów, jednocześnie rozwijając pasję do kultury koktajlowej w Polsce. W latach 2011-2012 prowadził cykl szkoleń „Gastronomia gotowa na Euro 2012”. W ostatnich latach związany z Whiskey In The Jar we Wrocławiu, gdzie jako menager prowadził lokal w sercu wrocławskiego rynku. Prywatnie pasjonat dobrej kuchni i nowych trendów w gastronomii.

Organizator wydarzenia:

Members

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

Total number of students in course: 17

  • Stasia Bizub
  • Marlena Mikosza
  • Izabela Patraszewska - Żelazowska
  • Wojciech Żelazowski
  • Paulina Kocyłowska
  • Natalia Wcisło
  • Monika Wasiak
  • Łukasz Juszczyński
  • Daniel Błach
  • Joanna Stanisławska
  • Grażyna Płudowska
  • Paulina Bulińska
  • Mateusz Sobala
  • Adrian Skrzyniarz
  • Krzysztof Hryniszak
  • Agnieszka Proc
  • Anna Zawada

User registration

You don't have permission to register

Reset Password