Wyposażenie lokalu gastronomicznego / 13.04.
0złZapisy zamknięte
About this course
12:00-13:00 I Wyposażenie lokalu gastronomicznego. Co jest potrzebne? Ile to kosztuje? Sprzęt nowy czy używany? Zakup czy leasing?
Program:
- Inwestycja w sprzęt
- Wynajem
- Leasing
- Sprzęt używany
- Inwentury
- Przeglądy sprzętu
- Planowanie stanów i powierzchni magazynowych
Prowadzący: Grzegorz Oczowiński
Menager z 18-letnim stażem w gastronomii. Swoje pierwsze kroki w branży stawiał, pracując dorywczo w czasie studiów, jednocześnie rozwijając pasję do kultury koktajlowej w Polsce. W latach 2011-2012 prowadził cykl szkoleń „Gastronomia gotowa na Euro 2012”. W ostatnich latach związany z Whiskey In The Jar we Wrocławiu, gdzie jako menager prowadził lokal w sercu wrocławskiego rynku. Prywatnie pasjonat dobrej kuchni i nowych trendów w gastronomii.
Organizator wydarzenia:
Members
Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.