Tutaj znajdziesz listę naszych najlepszych ofert i promocji:

Może ci się spodobać:

Wyposażenie lokalu gastronomicznego / 13.04.

tel. +48 71 733 44 30

Wyposażenie lokalu gastronomicznego / 13.04.

0zł

Zapisy zamknięte

About this course

Data:

13.04.2023

Godzina:

12:00-13:00

Miejsce:

CRZ Krzywy Komin

Ilość miejsc:

30

12:00-13:00 I  Wyposażenie lokalu gastronomicznego. Co jest potrzebne? Ile to kosztuje? Sprzęt nowy czy używany? Zakup czy leasing?

 

Program:

  • Inwestycja w sprzęt
  • Wynajem
  • Leasing
  • Sprzęt używany
  • Inwentury
  • Przeglądy sprzętu
  • Planowanie stanów i powierzchni magazynowych

Prowadzący: Grzegorz Oczowiński

 

Menager z 18-letnim stażem w gastronomii. Swoje pierwsze kroki w branży stawiał, pracując dorywczo w czasie studiów, jednocześnie rozwijając pasję do kultury koktajlowej w Polsce. W latach 2011-2012 prowadził cykl szkoleń „Gastronomia gotowa na Euro 2012”. W ostatnich latach związany z Whiskey In The Jar we Wrocławiu, gdzie jako menager prowadził lokal w sercu wrocławskiego rynku. Prywatnie pasjonat dobrej kuchni i nowych trendów w gastronomii.

Organizator wydarzenia:

Members

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

Total number of students in course: 10

  • Patryk Obst
  • Stasia Bizub
  • Izabela Patraszewska - Żelazowska
  • Wojciech Żelazowski
  • Natalia Wcisło
  • Łukasz Juszczyński
  • Krzysztof Semczuk
  • Daniel Błach
  • Mateusz Janas
  • Grażyna Płudowska

User registration

You don't have permission to register

Reset Password