Tutaj znajdziesz listę naszych najlepszych ofert i promocji:

Może ci się spodobać:

Start Akademii Gastro / 22.03.

tel. +48 71 733 44 30

Start Akademii Gastro / 22.03.

0zł

About this course

Data:

22.03.2023

Godzina:

10:00-14:00

Miejsce:

Infopunkt BarBara

Ilość miejsc:

70

Zapisy zamknięte

Start Akademii Gastro

10:00-10:05 | Powitanie gości – Małgorzata Golak, Dyrektor Biura Rozwoju Gospodarczego UM
10:05-10:10 | Wprowadzenie do idei Akademii, prezentacja cyklu – Ewa Dziekańska-Budniak, BRG
10:10-11:45 |  Własna restauracja we Wrocławiu – od marzenia do wyzwania (dyskusja panelowa)

  • Co jest ważne przy otwieraniu własnego lokalu, jak zacząć, kroki milowe, ważne doświadczenia (pozytywne i negatywne) – na podstawie historii własnego biznesu.
  • Gastronomia w pandemii i w kryzysie – rozwój, dywersyfikacja czy regres biznesu? Jak być elastycznym w gastronomii

Goście:

Piotr Staszczyński (Passibus), Andrzej Frymar (Bratwursty, Shrimp House) Izabella Płóciennik (Aksameet), Michał Kościukiewicz (ElGordito), Roman Kaszczuk (Meatologia), Patricio Ivankovic (Pampa)*, Kartikey Johri (Masala)*, Piotr Nowak (Locals Only)*, Zbigniew Koźlik (Golden Records)*

Moderator: Ewa Dziekańska-Budniak, BRG

Własny lokal gastro – od czego zacząć?

12:00-14:00 I SZKOLENIE: Otwieramy restaurację – od pomysłu do realizacji

 

Program:

  • Określenie swoich obowiązków
  • Lokalizacja lokalu – kryteria wyboru
  • Pomysł na restaurację i jej oferta
  • Ludzie, którzy tworzą miejsce
  • Kanały sprzedaży – stacjonarnie / na wynos / donos
  • Określenie grupy docelowej
  • Planowanie możliwości lokalu
  • Cel i misja lokalu

 

Prowadzący: Grzegorz Oczowiński 

 

Menager z 18-letnim stażem w gastronomii. Swoje pierwsze kroki w branży stawiał, pracując dorywczo w czasie studiów, jednocześnie rozwijając pasję do kultury koktajlowej w Polsce. W latach 2011-2012 prowadził cykl szkoleń „Gastronomia gotowa na Euro 2012”. W ostatnich latach związany z Whiskey In The Jar we Wrocławiu, gdzie jako menager prowadził lokal w sercu wrocławskiego rynku. Prywatnie pasjonat dobrej kuchni i nowych trendów w gastronomii.

Organizator wydarzenia:

Members

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

Total number of students in course: 22

  • Hryhorii Holovah
  • Paulina Franikowska
  • Patryk Obst
  • WIESŁAW Majka
  • Ivanna Zelinska
  • Izabela Patraszewska - Żelazowska
  • Wojciech Żelazowski
  • Laura Kwietniewska
  • Natalia Wcisło
  • Łukasz Juszczyński
  • Maciej Skorupa
  • Anna Czyrska
  • Bartosz Nowak
  • Grażyna Płudowska
  • Agnieszka Zawisza -Lewandowska
  • Paulina Bulińska
  • Mateusz Sobala
  • Adrian Skrzyniarz
  • Krzysztof Hryniszak
  • Agnieszka Proc
  • Anna Zawada
  • krzywykomin

User registration

You don't have permission to register

Reset Password