Tutaj znajdziesz listę naszych najlepszych ofert i promocji:

Może ci się spodobać:

Restauracja od kuchni. Wizyta studyjna oraz warsztaty / 25.03.

tel. +48 71 733 44 30

Restauracja od kuchni. Wizyta studyjna oraz warsztaty / 25.03.

0zł

Zapisy zamknięte

About this course

Data:

25.03.2023

Godzina:

09:00-12:00

Miejsce:

Pracownia Technologii Gastronomii UP Wrocław

Ilość miejsc:

14

Restauracja od kuchni. Wizyta studyjna oraz warsztaty

 

09:00-12:00 I WIZYTA STUDYJNA w Pracowni Technologii Gastronomii UP Wrocław

 

Zapoznanie się z elementami wyposażenia zakładów gastronomicznych, ich rolą i funkcjonalnością oraz WARSZTATY – prezentacja różnych metod obróbki kulinarnej, przygotowanie i degustacja dań.

 

Prowadzący:

dr inż. Maciej Bienkiewicz, Uniwersytet Przyrodniczy

dr inż. Danuta Figurska-Ciura

Technolog żywności, naukowiec i pedagog, profesor Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, wykładowca w Katedrze Żywienia Człowieka UPWr. Naukowo zajmuje się zagadnieniami związanymi z technologią  gastronomii, projektowaniem i zarządzaniem w gastronomii, prawem żywnościowym i żywieniem człowieka. Współautorka programu studiów dualnych Technologia i organizacja gastronomii na Wydziale Biotechnologii i Nauk o Żywności UPWr.

Organizator wydarzenia:

Members

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

Total number of students in course: 8

  • Pavlo Bondarenko
  • Grażyna Płudowska
  • Paulina Bulińska
  • Mateusz Sobala
  • Adrian Skrzyniarz
  • Krzysztof Hryniszak
  • Agnieszka Proc
  • Anna Zawada

User registration

You don't have permission to register

Reset Password