Tutaj znajdziesz listę naszych najlepszych ofert i promocji:

Może ci się spodobać:

Jak zacząć i prowadzić biznes z foodtrucka / 29.03.

tel. +48 71 733 44 30

Jak zacząć i prowadzić biznes z foodtrucka / 29.03.

0zł

Zapisy zamknięte

About this course

Data:

29.03.2023

Godzina:

10:00-11:00

Miejsce:

CRZ Krzywy Komin

Ilość miejsc:

30

Od foodtrucka do milionera

 

10:00-11:00 I Jak zacząć i prowadzić biznes z foodtrucka? 

 

Program:

  • Ile trzeba mieć na start?
  • Kamienie milowe w gastronomii mobilnej
  • Czy i kiedy przesiadka na lokal stały?

Prowadzący:

Andrzej Frymar (Brat Wursty, Shrimp House)

Organizator wydarzenia:

Members

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

Total number of students in course: 15

  • Anton Turcan
  • Stasia Bizub
  • Izabela Patraszewska - Żelazowska
  • Wojciech Żelazowski
  • Natalia Wcisło
  • Łukasz Juszczyński
  • Krzysztof Semczuk
  • Daniel Błach
  • Grażyna Płudowska
  • Paulina Bulińska
  • Mateusz Sobala
  • Adrian Skrzyniarz
  • Krzysztof Hryniszak
  • Agnieszka Proc
  • Anna Zawada

User registration

You don't have permission to register

Reset Password