Tutaj znajdziesz listę naszych najlepszych ofert i promocji:

Może ci się spodobać:

Obliczanie foodcostu i barcostu / 27.03.

tel. +48 71 733 44 30

Obliczanie foodcostu i barcostu / 27.03.

0zł

Zapisy zamknięte

About this course

Data:

27.03.2023

Godzina:

12:00-14:00

Miejsce:

CRZ Krzywy Komin

Ilość miejsc:

14

12:00-14:00 WARSZTATY: Obliczanie foodcostu i barcostu

 

Program:

  • Food cost – produkty, co zawiera, co w nim liczyć, jakie koszty stałe
  • Barcost – produkty, co zawiera, co w nim liczyć, pozycjonowanie produktów
  • Poziomy procentowe – przychód wartości, przychód procentowy
  • Określ poziomy FC & BC
  • Kontrola poziomu strat
  • No waste
  • Określ częstotliwość kontroli cen

Prowadzący: Grzegorz Oczowiński

 

Menager z 18-letnim stażem w gastronomii. Swoje pierwsze kroki w branży stawiał, pracując dorywczo w czasie studiów, jednocześnie rozwijając pasję do kultury koktajlowej w Polsce. W latach 2011-2012 prowadził cykl szkoleń „Gastronomia gotowa na Euro 2012”. W ostatnich latach związany z Whiskey In The Jar we Wrocławiu, gdzie jako menager prowadził lokal w sercu wrocławskiego rynku. Prywatnie pasjonat dobrej kuchni i nowych trendów w gastronomii.

Organizator wydarzenia:

Members

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

Total number of students in course: 2

  • Mateusz Janas
  • Grażyna Płudowska

User registration

You don't have permission to register

Reset Password