Obliczanie foodcostu i barcostu / 10.05.
0złAbout this course
Program:
- Food cost – produkty, co zawiera, co w nim liczyć, jakie koszty stałe
- Barcost – produkty, co zawiera, co w nim liczyć, pozycjonowanie produktów
- Poziomy procentowe – przychód wartości, przychód procentowy
- Określ poziomy FC & BC
- Kontrola poziomu strat
- No waste
- Określ częstotliwość kontroli cen
Prowadzący: Grzegorz Oczowiński
Menager z 18-letnim stażem w gastronomii. Swoje pierwsze kroki w branży stawiał, pracując dorywczo w czasie studiów, jednocześnie rozwijając pasję do kultury koktajlowej w Polsce. W latach 2011-2012 prowadził cykl szkoleń „Gastronomia gotowa na Euro 2012”. W ostatnich latach związany z Whiskey In The Jar we Wrocławiu, gdzie jako menager prowadził lokal w sercu wrocławskiego rynku. Prywatnie pasjonat dobrej kuchni i nowych trendów w gastronomii.
Organizator wydarzenia:
Members
Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.